60415213955-LogoCEA.jpg

Wie is Clever Energie Advies en wat kunnen we voor je betekenen?

Clever Energie Advies adviseert particulieren en bedrijven op het gebied van energiecontracten en het verbruik van energie. Ook leveren wij energiebesparende LED verlichting tegen zeer scherpe prijs.

Waarom is het zo belangrijk om jaarlijks naar je energieleverancier te kijken?

Je kent het vast wel: Je zit al jaren bij een bepaalde leverancier (internet, telefonie, energie enz.) en betaalt daar een vast bedrag per maand voor. Iedere keer zie je aanbiedingen voor nieuwe klanten voorbij komen wat voor jou als vaste klant heel frustrerend kan zijn, want nieuwe klanten betalen altijd veel minder dan jij als trouwe vaste klant. Met mijn bedrijf richt ik me op de energie markt en zorg ik er voor dat je altijd ‘nieuwe klant’ bent en dus de laagste tarieven voor energie betaalt. Dit voordeel kan oplopen tot honderden Euro’s per jaar per huishouden.

Ik doe dit door ieder jaar opnieuw te beoordelen welke leverancier de slimste keus is voor jou (particulieren en bedrijven) en draag zorg voor de inschrijving/overstap. Als klant heb je hier helemaal geen werk van en dus ook geen omkijken meer naar, want ieder jaar neem ik automatisch contact je op om een nieuw voorstel te bespreken. Deze service is geheel kosteloos.

Mocht je hier meer van willen weten, dan kom ik dit graag persoonlijk en vrijblijvend toelichten. Het kan alleen maar wat opleveren!×
×
×